Leveransvillkor

Nya betalningsregler se här :www.forbrug.dk/nyheder/forbrug/2020/nye-regler-for-sikker-betaling-paa-nettet/

 

Köpvillkor

 

Leverans

NettoMedical anlitar främst Postnord för sina leveranser.

För att leveranserna ska komma i tid måste dock Postnord hålla leveranstiden på 1–4 dagar. Om det uppstår förseningar hos Postnord försenas leveransen i förhållande till önskat leveransdatum med lika många dagar. NettoMedical kan inte hållas ansvarigt för förseningar hos Postnord eller andra budfirmor. I händelse av kraftigt försenade leveranser (åtskilliga dagar) eller slutgiltigt inställda leveranser skickar NettoMedical naturligtvis en ny leverans utan extra kostnad.

Lagervaror skickas samma dag och icke-lagervaror inom ca 2–4 veckor.

Leverans till utlandet kan ta upp till en vecka.

 

 Reklamationsrätt

NettoMedical lämnar i enlighet med köplagen garanti som omfattar fabriks- och materialfel som konstateras vid normal användning av varan. Reklamationsrätten täcker inte fel, skador eller slitage som direkt eller indirekt uppstått som en följd av felaktig användning, bristande underhåll, våld eller icke godkända ingrepp. Reklamation med anledning av fel och brister som bör upptäckas vid sedvanlig undersökning av varan ska meddelas Netmedical inom rimlig tid. Varan kan därefter returneras för reparation, byte eller, efter överenskommelse, eventuell återbetalning. I samband med reklamationsärenden ansvarar Netmedical för returneringskostnader i rimlig utsträckning.

Reklamation och returnering av varor

Vid eventuella fel, brister eller uteblivna leveranser, vänligen kontakta:

NettoMedical
Lille Lyngbyvej 8C
3320 Skævinge 
Danmark

tfn.: +46 (0)840838222
E-post: info@nettomedical.se

Returnerade varor ska skickas till

NettoMedical
Lille Lyngbyvej 8C
3320 Skævinge
Danmark


 – observera att vi inte tar emot paket som skickas mot postförskott. Returnering kan även göras genom att vägra mottagande eller genom att lämna varan personligen hos oss. Det är inget krav, men ärendet kan hanteras snabbare om paketet levereras tillsammans med tillfredsställande uppgifter, exempelvis kopia av orderbekräftelsen, clearingnummer och kontonummer för det bankkonto dit återbetalning kan göras, kopia av eventuell föregående korrespondens o.s.v.

 

Återbetalning

I händelse av överenskomna rabatter, returnerade varor eller förskottsbetalda varor som avbeställts innan avsändning, ska köpesumman helt eller delvis återbetalas till kunden. Återbetalning sker normalt alltid genom banköverföring, och Nettomedical behöver därför uppgifter om clearingnummer och kontonummer för ditt bankkonto. Dessa uppgifter är inte känsliga och kan utan vidare meddelas via e-post eller andra traditionella kommunikationssätt.

 

Ångerrätt

Varor förutom ångerrätten:
Leverans av förseglade varor som av hälso- eller hygienskäl inte är lämpliga för retur och där tätningen har brutits efter leveransen.

 

Du har 14 dagars returrätt på varorna, räknat från den dag de togs emot. Om du ångrar ett köp returnerar du bara varan i väsentligen samma skick och mängd som du fick den. När returen är mottagen och godkänd återbetalas inköpspriset till ditt konto inom några få dagar.

 

Personuppgifter

Inga personuppgifter som registreras på NettoMedical.se kommer någonsin att överlåtas, säljas eller göras tillgängliga för tredje part. All information lagras på ett säkert sätt och är endast tillgänglig för NettoMedicals medarbetare.

Vid elektronisk betalning används en säker, krypterad metod via webbutikssystemet. Vår verksamhet är godkänd av E-mærket, en dansk märkning som visar att en webbutik drivs på ett lagligt och etiskt försvarbart sätt.

Butikssystemet använder så kallade kakor för att styra innehållet i kundvagnen. En kaka är en fil som sparas på din dator. Du kan också begära att systemet sparar dina egna adressuppgifter till nästa besök. Om du vid ett senare tillfälle vill radera denna information kan du göra det via inställningarna i din webbläsare. I Internet Explorer sker detta exempelvis via menyn "Verktyg" och alternativet "Internetalternativ".

När du handlar hos oss ber vi dig om namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dessa uppgifter används endast till att behandla din order. Informationen överförs och lagras elektroniskt i okrypterat format och sparas i fem år. Själva "kontraktet" (köpeavtalet) lagras inte hos Nettomedical så att du senare kan logga in och se eller ändra status.

Däremot registrerar vi den IP-adress som används för köpet. Den informationen kommer normalt inte till användning, men den kan användas i en eventuell polisutredning. Alla falska beställningar polisanmäls!

Man kan dessutom välja att sätta upp sin e-postadress på en e-postlista hos Nettomedical för att löpande få nyheter och annan information från Nettomedical. Denna tjänst kan när som helst beställas eller avbeställas enligt önskemål.

I enlighet med personuppgiftslagen kan vi på begäran informera dig om vilka av dina uppgifter som finns registrerade, och vi kan även radera dina uppgifter i den utsträckning som önskas.

Sprutor och kanyler får inte säljas till den som är under 20 år, om inte denne kan styrka att varorna ska användas för medicinskt bruk.
 
 


Införsel på egen risk

NettoMedical kan inte hållas ansvarig för kanyler och sprutar som stoppas av tullen