Personuppgifter

Personuppgifter

Inga personuppgifter som registreras på NettoMedical.se kommer någonsin att överlåtas, säljas eller göras tillgängliga för tredje part. All information lagras på ett säkert sätt och är endast tillgänglig för NettoMedicals medarbetare.

Vid elektronisk betalning används en säker, krypterad metod via webbutikssystemet. Vår verksamhet är godkänd av E-mærket, en dansk märkning som visar att en webbutik drivs på ett lagligt och etiskt försvarbart sätt.

Butikssystemet använder så kallade kakor för att styra innehållet i kundvagnen. En kaka är en fil som sparas på din dator. Du kan också begära att systemet sparar dina egna adressuppgifter till nästa besök. Om du vid ett senare tillfälle vill radera denna information kan du göra det via inställningarna i din webbläsare. I Internet Explorer sker detta exempelvis via menyn "Verktyg" och alternativet "Internetalternativ".

När du handlar hos oss ber vi dig om namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dessa uppgifter används endast till att behandla din order. Informationen överförs och lagras elektroniskt i okrypterat format och sparas i fem år. Själva "kontraktet" (köpeavtalet) lagras inte hos Nettomedical så att du senare kan logga in och se eller ändra status.

Däremot registrerar vi den IP-adress som används för köpet. Den informationen kommer normalt inte till användning, men den kan användas i en eventuell polisutredning. Alla falska beställningar polisanmäls!

Man kan dessutom välja att sätta upp sin e-postadress på en e-postlista hos Nettomedical för att löpande få nyheter och annan information från Nettomedical. Denna tjänst kan när som helst beställas eller avbeställas enligt önskemål.

I enlighet med personuppgiftslagen kan vi på begäran informera dig om vilka av dina uppgifter som finns registrerade, och vi kan även radera dina uppgifter i den utsträckning som önskas.